Blog

Topper-alarm!

Wow! Wie zijn deze twee prachtige dames?
Okay, de foto is een ietsiepietsie bewerkt, maar voor deze blog wilden we graag extra glamour!

Rechts zie je mij, net terug van de kapper.
Maar links… tadam… roffel roffel…
Meet Jonneke Luitse!

Deze topper is namelijk niemand minder dan mijn buurmeisje, ook al is ze in de bijna vijftien jaar dat ik naast haar woon geen meisje meer maar een echte buurvrouw. Het meisje is er helemaal af!
Leerde ik Jonneke kennen als een springding dat met vriendinnetjes vanuit een opblaasbad door de tuin rende (en ik me maar hopeloos concentren op een column), inmiddels is ze afgestudeerd en druk aan het werk, ook al zoekt ze haar droombaan nog.

Een van de vele dingen die ik leuk vind aan Jonneke, is het ‘heesje’ in haar stem. En zo kwamen we op het idee om samen een keer een podcast te maken, ook omdat Jonneke me vertelde dat haar generatie (oh, ik voel me zo’n dinosaurus nu!) liever verhalen luistert in de auto of bij het sporten. En dus kroop ze achter haar bureau met een microfoon en zes koppen thee met héél veel honing en sprak ze het verhaal in dat ik schreef voor een schoonheidssalon. Wil je het horen? Hier kun je er gratis naar luisteren.

En Jonneke: dank je wel, kanjer!

Mijn gekozen waardering € -