Blog

Een dinosaurus als fotomodel

Niet iedereen weet dit van mij, maar ik hou enorm van kamperen. Zet mij in een klapstoel met een paar slippers aan mijn voeten, een boek en een kop thee erbij, en ik ben totaal van de wereld.
Het is pure gelukzaligheid. Het contrast van het leven thuis met alle gemakken zoals een vaatwasser en een veel te grote plofbank, versus een plastic bord, een gammele barbecue en totaal geen plannen hebben. Fiets ik naar de supermarkt voor een croissant of rijd ik door naar een volgend dorp? Misschien een stad bezoeken? Of toch op zoek naar een nieuwe camping maar dan een met een zwembad? Je kunt me op vakantie uittekenen met een glimlach op mijn snoet.
Zo kwam ik erachter dat héél veel campingfans graag lezen. Inderdaad: in die klapstoel en sommigen zelfs op een heus loungebed. Ik was dan ook stomverbaasd toen ik op een camping werd herkend! Ik, Eveline uit een dorpje naast Arnhem… Toen ik werd aangesproken, kroop ik het liefst in de prikkende heesters achter me om mezelf te verstoppen, zo vereerd was ik en tegelijkertijd zo verlegen.
De foto bij dit artikel is gisteren gemaakt tijdens een interview voor CamperTV.
Natuurlijk vertel ik jullie daar later meer over.
En binnenkort deel ik nóg een paar geheimpjes over mijzelf.
Als je die niet wilt missen, schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief, dat kan hier
Nu maar hopen dat het een leuke uitzending wordt en dat ik niet duizend keer ‘euh’ zeg.
Want schrijven is voor mij toch echt veel makkelijker dan in real life zomaar even voor een camera een gevat antwoord oplepelen!

Mijn gekozen waardering € -